EMPÚRIES I ELS CLÀSSICS – Empordà Lovers

Location

Aiguamolls

Per person

From 165

min people

2

Recommended for

Couples

ESCAPADA A EMPÚRIES, LA DESCOBERTA DELS CLÀSSICS

PAQUET D'UNA NIT AMB HABITACIÓ DOBLE + ESMORZAR + RUTA GUIADA EN EBIKE

EmpordàLovers i l’Hostal Spa Empúries et proposem el repte Hèrcules per reconnectar amb la història clàssica.

Una estada a l’Escala per a dues persones o més amb una sortida guiada en bicicleta elèctrica de muntanya per descobrir Empúries i el seu entorn d’una manera diferent. La ruta ens portarà per l’Empordà més planer per gaudir sense dificultat dels paisatges interiors i de platja de l’Empordà i la badia de Roses.

 

L’experiència inclou:

  • Una nit en habitació doble a l’Hostal Spa Empúries.
  • Esmorzar per a dues persones.
  • Ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gamma per l’Alt Empordà (nivell fàcil).
  • Bidó d’aigua per a bicicleta i mocador tubular EmpordàLovers de regal.

A partir de 165 € per persona (*)

L’Hostal Spa Empúries situat al bell mig de les platges d’Empúries, a l’Escala, i just al costat del jaciment arqueològic d’Empúries és un indret magnífic i exclusiu de la Costa Brava que et permet gaudir de la tranquil·litat i el paisatge de l’Empordà durant tot l’any. Amb una situació privilegiada a la platja del Portitxol, a l’Hostal Spa Empúries gaudiràs d’un entorn amb tots els detalls i sempre sota la filosofia de la sostenibilitat i el producte local.

L’origen de l’Hostal es remunta al 1907, quan es construeix la primera edificació, batejada com a Villa Teresita, amb la finalitat de donar allotjament als primers arqueòlegs que, dirigits per Puig i Cadafalch, van emprendre els treballs d’excavació i recuperació de les restes del jaciment grecoromà d’Empúries. Des de llavors, l’Hostal es va convertir en un referent com a precursor del turisme a la zona, abans fins i tot de ser encunyada amb el terme de Costa Brava. Sens dubte un indret exclusiu i únic per escapar-se i retrobar-se amb la història, el paisatge i un mateix. 

A sobre de la bicicleta elèctrica de muntanya descobrirem una de les zones més planeres de l’Empordà. El recorregut l’iniciarem a l’hotel i comença direcció de Sant Martí d’Empúries, poble medieval i lloc d’arribada de grecs i romans, una civilització que va influir profundament en la cultura i el paisatge d’aquest territori. Des de Sant Martí, seguirem per la plana agrícola de l’Empordà, fins a les ruïnes d’Empúries, des d’on ens endinsarem fins al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, tot resseguint el golf de Roses per camins de sorra, amples i agradables fins a Sant Pere Pescador, poble envoltat d’espais naturals emblemàtics, on descobrirem la gola del Fluvià, la closa d’en Puig i els estanys del Matà, tot travessant camps de pomeres i gaudint dels verds i grocs dels camps de fruites i dels blaus i daurats de les platges de l’entorn.

Les rutes Empordàlovers en e-bike inclouen un guia titulat i coneixedor del territori, bicicleta elèctrica de muntanya de gamma alta, casc, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil i un bidó. Les sortides es faran des del mateix hotel.

Dirigides a un públic adult i a joves a partir de 1,55 cm d’alçada.

La ruta per Empúries es pot fer amb cadireta per a infants (fins a 5 anys).

(*) Les escapades es poden gaudir de l’1 de novembre al 30 d’abril exceptuant tots els dissabtes, festius i dies en temporada alta.

Leave a Review

Your email address will not be published.


Required fields are marked *

12345

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Collaborating companies

Affiliated entities