DESCONNEXIÓ RURAL A SIURANA – Empordà Lovers

Ubicació

Empordà

Per persona

Des de 147

mínim de persones

12

COMPARTEIX UNA EXPERIÈNCIA VITIVÍNICOLA I DIFERENT A L'EMPORDÀ

PAQUET DE DUES NITS EN CASA RURAL AMB ALLOTJAMENT + RUTA GUIADA AMB E-BIKE PER L'EMPORDÀ + TAST DE VINS

EmpordàLovers, la casa rural Can Navata i el celler Vins de Taller et proposem fer turisme actiu combinat amb l'enogastronomia de l’Alt Empordà.

Una estada amb amics o família a Can Navata, a Siurana, amb una ruta en bicicleta elèctrica de muntanya acompanyada d'un guia professional i expert del territori i un tast dels vins ecològics i biodinàmics al celler Vins de Taller que et permetrà compartir una experiència a l'Empordà diferent!

L’escapada inclou:

  • Dues nits a la casa rural Can Navata per a 12 persones.
  • Ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gamma per l'Empordà a l'entorn de Siurana.
  • Visita al celler Vins de Taller i tast dels seus vins
  • Bidó d’aigua per a bicicleta EmpordàLovers de regal.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

La masia empordanesa Can Navata és una llar de trobada per a famílies i amics al petit poble de Siurana, a pocs quilòmetres de Figueres.

La casa, que data del 1837, manté l'essència en tota la seva renovació, que no renuncia a les comoditats perquè us hi sentiu com a casa. Els grans espais de reunió, com el menjador amb volta catalana i llar de foc, la biblioteca, el billar; dues cuines molt pràctiques, el porxo i el gran jardí amb piscina fan de Can Navata l'espai ideal per compartir una experiència diferent a l'Empordà!

El celler Vins de Taller no és un celler convencional, ja que aposten per un agricultura ecològica i biodinàmica que omple de sentit totes les seves referències vitivinícoles. Un projecte amb rigor, experiència i noves idees que treballa per a l’excel·lència dels vins per sobre d’una producció elevada d’ampolles. Amb l'escapada rural podreu visitar el celler i fer un tast de les diferents referències que tenen. Una experiència per viure una estima per la vinya molt singular.

La ruta Empordàlovers en e-mountainbike inclou: guia titulat i coneixedor del territori, bicicleta elèctrica de muntanya de gamma alta, casc, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil i un bidó d’aigua per a bicicleta EmpordàLovers de regal.

 

La sortida és des de la mateixa casa. La ruta amb ebike està pensada per a un públic adult i a joves a partir de 1,55 cm d’alçada.

(*) Preu per persona i nit,  subjecte a temporada. Estada per a grups de 12 persones. No disponible durant els mesos de juliol i agost. Estada mínima de dues nits. Reserva subjecte a disponibilitat.

 

Deixa una ressenya

La teva adreça electrònica no es publicarà.


Els camps obligatoris estan marcats amb *

12345

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Empreses col·laboradores

Entitats afiliades