ESCAPADA A MAÇANET – Empordà Lovers

Ubicació

Maçanet de Cabrenys

Per persona

Des de 139

mínim de persones

8

DESCOBREIX LES SALINES AMB UNA EXPERIÈNCIA E-MTB

PAQUET DE DUES NITS EN CASA RURAL + RUTA GUIADA AMB E-BIKE

Et proposem escapar del dia a dia amb amics o la família i envoltar-vos de natura de la mà d'EmpordàLovers i la casa rural Ca la Cèlia. Viureu uns dies únics amb una estada de dues nits per gaudir del paisatge de l'Alta Garrotxa i el pantà de Boadella amb una experiència d'una ruta en bicicleta elèctrica de muntanya acompanyada d'un guia professional i expert del territori.

L’escapada inclou:

  • Dues nits a la casa rural Ca la Cèlia per a 8 persones.
  • Ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gamma per l'entorn de Maçanet de Cabrenys.
  • Bidó d’aigua per a bicicleta EmpordàLovers de regal.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

Ca la Cèlia es troba a Maçanet de Cabrenys,  als peus del vessant oriental de la Serra de les Salines. La casa compte amb quatre habitacions i capacitat per a 8 persones, i està rodejada de jardí, on trobem la piscina i la barbacoa, uns espais ideals per a compartir hores i estones de conversa a la fresca.

L'experiència amb e-mountainbike ens portarà a conèixer tot l'entorn de les Salines i a descobrir el pantà de Boadella i altres pobles tant singulars com Sant Llorenç de la Muga, un recorregut de prop de tres hores recorrent paisatge de fagedes i cultius i fins a trobar, en un tram, el Camí de la Muga.

La ruta Empordàlovers en e-mountainbike inclou: guia titulat i coneixedor del territori, bicicleta elèctrica de muntanya de gamma alta, casc, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil i un bidó d’aigua per a bicicleta EmpordàLovers de regal.

La sortida és des de la mateixa casa. La ruta amb ebike està pensada per a un públic adult i a joves a partir de 1,55 cm d’alçada.

(*) Preu per persona i nit, subjecte a temporada. Estada per a grups de 8 persones.  Estada mínima de dues nits. Reserva subjecte a disponibilitat.

 

Deixa una ressenya

La teva adreça electrònica no es publicarà.


Els camps obligatoris estan marcats amb *

12345

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Empreses col·laboradores

Entitats afiliades