EmpordàLovers – Empordà Lovers

QUÈ ÉS EMPORDÀLOVERS?

EmpordàLovers és l’agència d’actiu natura i enoturisme de referència a l’Empordà. Oferim, a través de producte propi, experiències exclusives per descobrir l’Empordà més autèntic d’una manera fàcil, divertida, còmoda, emocionant, saludable i sorprenent. Pots escollir des d’una ruta en eMTB fins a una estada completa per descobrir aquest magnífic territori acompanyat de guies professional que en coneixen tots els racons.

Servei turístic de km 0, creat per gent de l’Empordà, a l’Empordà i per a l’Empordà. Som l’única proposta turística centrada exclusivament a conèixer el territori de l’Empordà de forma guiada amb producte propi. Proposem diferents sortides guiades tot practicant activitats outdoor innovadores i respectuoses amb l’entorn, com ara les rutes guiades amb e-MTB o de marxa nòrdica. 

Marca aliada amb el turisme actiu i sostenible de Catalunya gràcies a la proposta d’un producte turístic de qualitat que ajuda a diversificar i a reduir la dependència de l’oferta turística actual.

Amants del nostre territori i amants de compartir-lo, som EmpordàLovers i volem fer arribar la nostra passió a tothom que vulgui (re)descobrir l’Empordà. I tu, ets un empordàlover?

QUÈ OFERIM

EmpordàLovers es planteja com una experiència sorprenent per descobrir l’Empordà de manera emocionant i còmoda amb un ampli ventall d’activitats i productes propis en l’àmbit del turisme actiu i enogastronòmic.

Oferim un servei estructurat, innovador i competitiu basat en el respecte pel medi ambient, la passió pel territori i una bona dosi d’adrenalina, sigui quina sigui la condició física dels usuaris, juntament amb un acompanyament guiat per gaudir del patrimoni natural i cultural de manera sostenible.

Proposem experiències que inclouen des de rutes guiades en bicicleta elèctrica de muntanya (e-MTB) fins a estades completes al territori amb allotjaments i experiències, tot passant per propostes enogastronòmiques i d’actiu natura.

L’únic requisit és tenir esperit aventurer i moltes ganes d’explorar aquest singular territori.

També oferim productes esportius, culturals, educatius, “made in Empordà”, de qualitat i singulars, que ajudin a posar en valor el territori i la cultura de l’Empordà.

L’EMPORDÀ, UN TERRITORI QUE ENAMORA!

L’Empordà disposa d’un extraordinari patrimoni natural, amb un 35% del  territori protegit pel seu interès. Parcs i espais naturals de muntanya, però també amb un atractiu litoral amb cales i platges de sorra o pedra que formen part de la Costa Brava.

Punt de referència per a moviments com el surrealisme, el seu patrimoni cultural i artístic és el resultat del pas de civilitzacions clàssiques i de l’atracció que ha despertat en una infinitat d’artistes. L’Empordà també és gastronomia. Els seus ambients diferenciats permeten obtenir productes de la terra variats i de gran qualitat que ofereixen una experiència completa per als sentits.

ELS NOSTRES GUIES

Són professionals titulats amb amplis coneixements de l’entorn i dels valors culturals i patrimonials de l’Empordà per a dur a terme activitats en el medi natural, i amb qui es pot confiar per gaudir d’una experiència segura i completa. Al seu costat, un equip de sommeliers experts en l’oferta enogastronòmica del territori creen experiències per fer-nos gaudir i degustar amb tots els sentits dels productes locals.

LES NOSTRES BICICLETES

La inversió en equips avançats i de qualitat, garanteix una experiència segura, còmoda i relaxada, que permet gaudir de l’ampli territori amb rutes singulars adaptades a les diferents condicions físiques. Les nostres bicicletes elèctriques de muntanya són de l’empresa empordanesa RIEJU SA. Per gaudir de les experiències EmpordàLovers us proposem dos models de bicicletes:

LA BICICLETA DE MUNTANYA MRT PLUS FULL MOUNTAIN és una bicicleta de doble suspensió de llarg recorregut que ofereix una gran estabilitat i comoditat. La major distància entre eixos i l’amplada de la roda, ens aporta seguretat i control en els trams més irregulars i pedregosos. La tija telescòpica ens permet baixar el seient per tal d’afrontar els trams més tècnics i complicats.

L’MRT PLUS FULL MOUNTAIN és una bicicleta pensada per gaudir de tots els camins i corriols que anem descobrint al llarg del nostre recorregut.

LA BICICLETA DE MUNTANYA MRT CROSS MOUNTAIN  és una bicicleta rígida o de suspensió simple. Una bicicleta més lleugera que ens permet recórrer grans distàncies amb molta facilitat. Equipades amb rodes de 29” ens donaran aquell punt d’efectivitat en les pujades i en els trams més irregulars.

L‘MRT CROSS MOUNTAIN és una bicicleta dissenyada per descobrir nous recorreguts sense preocupar-nos dels quilòmetres que vindran.

Les bateries de totes les bicicletes es carreguen amb energia 100% renovable, subministrada per la hidroelèctrica de Banyoles Agrienergia.

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Entreprises collaboratrices

Entités affiliées