EL LITORAL D’EMPÚRIES – Empordà Lovers

Lieu

Empúries i Aiguamolls

Par personne

À partir de 121

min personnes

2

RECORRENT EL LITORAL D'EMPÚRIES AMB E-MTB

PAQUET D'UNA NIT EN HOTEL RURAL AMB ESMORZAR + RUTA GUIADA AMB EBIKE PEL LITORAL D’EMPÚRIES + BRUNCH AMB PRODUCTES DE PROXIMITAT

EmpordàLovers i l’hotel rural Can Dispès et proposem fer turisme actiu a l’Alt Empordà.

Una estada a Can Dispès, a Viladamat, amb una sortida guiada en bicicleta elèctrica de muntanya que et permetrà conèixer Empúries i els Aiguamolls de l’Empordà d’una manera diferent i molt divertida!

L’escapada d’una nit inclou:

  • Una nit a l’hotel rural Can Dispès en una habitació doble familiar, amb esmorzar inclòs.
  • Ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gamma per Empúries i els Aiguamolls de l’Empordà d’una durada de tres hores.
  • Espai vestidor amb dutxa per canviar-se en arribar de la ruta.
  • Bidó d’aigua per a bicicleta EmpordàLovers de regal.

A partir de 121 € per persona  (*)

 

L’escapada de dues nits inclou:

  • Dues nits a l’hotel rural Can Dispès en una habitació doble familiar, amb esmorzar inclòs.
  • Ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gamma per Empúries i els Aiguamolls de l’Empordà d’una durada de tres hores.
  • Brunch amb productes de proximitat a l’arribada.
  • Bidó d’aigua per a bicicleta EmpordàLovers de regal.

A partir de 152 € per persona  (*)

Can Dispès és un hotel rural, nascut a partir de la rehabilitació d’un antic mas del segle XIX, on et sentiràs cuidat, relaxat i submergit en el benestar. El mas està format per diversos espais, entre els quals destaquen les set habitacions completament reformades amb mobiliari antic, que els confereix un encant especial i únic. També disposa d’espais comuns, com dues sales d’estar amb televisor, una sala d’estar amb llar de foc i una zona de lectura. També permet gaudir d’un magnífic jardí, de piscina d’estiu i d’un gimnàs. Si heu fet el check-out abans de fer la ruta, l’hotel disposa d’un espai vestidor amb dutxa per poder-vos canviar quan arribeu.

La ruta Empordàlovers en e-mountainbike inclou: guia titulat i coneixedor del territori, bicicleta elèctrica de muntanya de gamma alta, casc, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil i un bidó d’aigua per a bicicleta EmpordàLovers de regal. La sortida és des del mateix hotel. La ruta d’Empúries i els Aiguamolls està pensada per a un públic adult i a joves a partir de 1,55 cm d’alçada. A més, pot fer-se amb cadireta per a infants (fins a 5 anys).

(*) Preu subjecte a temporada.

 

Ecrivez une critique

Votre adresse email ne sera pas publiée.


Les champs requis sont indiqués *

12345

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Entreprises collaboratrices

Entités affiliées