LA GARRIGA D’EMPORDÀ – Empordà Lovers

Lieu

Garriga de l'Empordà

Par personne

À partir de 155

min personnes

2

ESCAPADA A LA GARRIGA D'EMPORDÀ, UNA DESCOBERTA AMB EBIKE

UNA NIT EN HABITACIÓ DOBLE  EN HOTEL BOUTIQUE DE QUATRE ESTRELLES + ESMORZAR + RUTA GUIADA EN EBIKE

EmpordàLovers i l’Hotel Boutique&Spa Mas Falgarona et proposem fer una escapada per descobrir la Garriga d’Empordà, un desconegut paisatge empordanès que segur que et sorprendrà. Una estada a Avinyonet de Puigventós, per a dues persones o més, amb una sortida guiada en bicicleta elèctrica de muntanya per conèixer aquest racó natural de l’Empordà tan poc conegut.

L’experiència inclou:

  • Una nit a l’hotel boutique&spa Mas Falgarona en una habitació doble, amb l’esmorzar inclòs.
  • Ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gamma per la Garriga d’Empordà d’una durada de tres hores.
  • Pícnic amb productes de proximitat.
  • Bidó d’aigua per a bicicleta i mocador tubular EmpordàLovers de regal.

L’hotel boutique&spa Mas Falgarona, ubicat al petit poble empordanès d’Avinyonet de Puigventós, és un espai privilegiat per gaudir d’un entorn natural únic i descansar i relaxar-se en mans dels millors professionals. El mas, del segle XVII,  va ser restaurat amb el criteri de mantenir l’essència original de l’arquitectura tradicional catalana, i alhora s’hi va apostar per una decoració personal i de qualitat, amb molta cura per als petits detalls. Cada habitació i cada suite són diferents, i es converteixen en un escenari exclusiu de descans. Les àmplies sales amb voltes, els cairats de fusta i les gruixudes parets de pedra fan d’aquest hotel rural amb spa la millor elecció per allotjar-se al cor de l’Empordà.

Acompanyats d’un guia titulat i gràcies a la comoditat de la bicicleta elèctrica de muntanya descobrirem la Garriga d’Empordà, segurament l’escenari empordanès menys fotografiat però igual de sorprenent i captivador. Es tracta d’una zona poc coneguda allà on la plana de l’Empordà es comença a fer muntanya. Té un relleu suau, ondulat i de poc pendent, i es troba repartit entre els termes municipals de Llers, Avinyonet de Puigventós, Vilanant, Biure i Pont de Molins. Típicament mediterrani, és un paratge amb un excepcional patrimoni d’arquitectura de pedra seca que inclou feixes, parets, recs i barraques, construït i utilitzat pels habitants de la zona d’antuvi

Les rutes Empordàlovers en e-bike inclouen: un guia titulat i coneixedor del territori, bicicleta elèctrica de muntanya de gamma alta, casc, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil i un bidó i un mocador tubular EmpordàLovers de regal. Les sortides es faran des del mateix hotel.

Dirigides a un públic adult i a joves a partir de 1,55 cm d’alçada.

(*) El preu està subjecte a temporada.

Ecrivez une critique

Votre adresse email ne sera pas publiée.


Les champs requis sont indiqués *

12345

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Entreprises collaboratrices

Entités affiliées