NAVATA, ACOLLIDORA! – Empordà Lovers

Lieu

Empordanet

Par personne

À partir de 147

min personnes

4

ENDINSA'T A L'EMPORDÀ

ESTADA DE DUES NITS + RUTA GUIADA EN EMTB

EmpordàLovers i la casa de turisme rural Can Girmas us proposem una escapada a Navata, a l’Alt Empordà, per descobrir els contrastos del paisatge empordanès.

L’escapada inclou una estada de dues nits per a quatre persones i una sortida guiada en e-moutain bike (eMTB) per l’entorn d’aquesta acollidora població, ubicada al bell mig de l’Empordà i a prop d’atractius com l’estany de Banyoles, el Parc Natural de la Garrotxa, les ruïnes d’Empúries o les platges del Cap de Creus.

L’experiència inclou:

  • Dues nits a la casa de turisme rural Can Girmas, amb capacitat per a 4 persones.
  • Ruta guiada en bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gamma (nivell fàcil).
  • Bidó de bicicleta per aigua i mocador tubular EmpordàLovers de regal.

 

Can Girmas és una casa de poble datada el 1843 que va ser reformada l’any 2018 per convertir-la en allotjament turístic. La rehabilitació es va centrar en la conservació de la construcció tradicional combinada amb una decoració d’estil neutre i elegant que prioritza la llum i la il·luminació per emfatitzar-ne la calidesa. L’ús de materials naturals i respectuosos amb el medi ambient fan de Can Girmas un espai acollidor ideal per gaudir en família o amics de la tranquil·litat de la vida de poble.

La ruta a sobre de la bicicleta elèctrica de muntanya ens descobreix la zona  agroforestal que trobem entre els rius Manol i el Fluvià, entre la plana empordanesa i la zona de serres de les Garrotxes d’Empordà. Un recorregut circular  per camins amples,  que des de Navata, entre  camps de conreus i pinedes de pi blanc i alzines, ens portarà a conèixer les petites i autèntiques poblacions d’Ordis i Espinavessa, així com les esglésies romàniques de Sant Nicolau i Sant Pere de Navata.

Les rutes Empordàlovers en e-bike inclouen un guia titulat i coneixedor del territori, bicicleta elèctrica de muntanya de gamma alta, casc, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil i un bidó per a aigua gratuït. Les sortides es faran des del mateix hotel.

Dirigides a un públic adult i a joves a partir de 1,55 cm d’alçada.

(*) El preu pot variar segons la temporada.

Ecrivez une critique

Votre adresse email ne sera pas publiée.


Les champs requis sont indiqués *

12345

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Entreprises collaboratrices

Entités affiliées