SENTIR L’EMPORDÀ – Empordà Lovers

Lieu

Cap de Creus

Par personne

65

min personnes

6

TRES TÈCNIQUES PER CONNECTAR AMB NOSALTRES I EL PAISATGE

Et proposem gaudir del paisatge empordanès no només a través de la vista sinó de tots els sentits del cos. Amb aquesta experiència guiada per un expert en mindfulness viurem un estat de plenitud personal a través dels elements de la natura, i ens ajudarà a descansar i a alliberar-nos de l’estrès i l’anseitat del dia a dia. Durant la sessió també aprendrem tècniques per gesitonar les emocions, potenciar la creativitat i la concentració i aprendrem a enfocar un estil de vida saludable i amb plenitud.

En aquesta experiència intervenen la tècnica del mindfulness, la dels banys de bosc i la tècnica dels sons i els silencis. Amb les tres tècniques aconseguirem controlar les emocions i els pensaments i baixar l’estrès; aprendrem a utilitzar els recursos de la natura per al nostre benestar, i jugarem amb sons i silencis per ampliar la sensació de creativitat.

La sessió s’ubica en el paisatge empordanès i a través de caminades conscients el paisatge ens omple per arribar a la plenitud personal i al benestar.  Una experiència compelta per gaudir de l’Empordà amb tots els sentis.

L’EXPERIÈNCIA INCLOU:

  • Guia del territori expert en mindfulness
  • Assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

MATERIAL RECOMANABLE:

Roba còmoda, aigua.

Ecrivez une critique

Votre adresse email ne sera pas publiée.


Les champs requis sont indiqués *

12345

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Entreprises collaboratrices

Entités affiliées