Foire aux questions – Empordà Lovers

QUINS SERVEIS OFEREIX EMPORDÀLOVERS?

A EmpordàLovers proposem experiències i escapades úniques per descobrir l’Empordà de manera sorprenent. Oferim paquets d’estades en allotjaments amb encant a l’Empordà i experiències outdoor i d’enogastronomia. Les nostres experiències s’ofereixen amb guies professionals i en diferents disciplines: bicicleta elèctrica de muntanya (e-MTB), marxa nòrdica, trail running, senderisme, enoturisme, entre d’altres. A través de les experiències EmpordàLovers es coneix la riquesa natural i cultural de l’Empordà, d’una manera diferent, fàcil, còmoda i divertida. Proposem itineraris adaptats a les preferències particulars dels visitants. Des d’un matí recorrent vies verdes fins a la descoberta de paratges naturals desconeguts o joies arquitectòniques poc accessibles.

QUALSEVOL PERSONA POT FER LES RUTES D’E-MOUNTAINBIKE?

Sí, perquè les rutes d’e-MTB d’EmpordàLovers tenen tres nivells de dificultat per a què tothom pugui escollir la que s’adapti millor a les seves condicions físiques. És necessari, això sí, saber anar en bicicleta i a partir d’aquí, segons la forma física i l’experiència de cadascú, escollir el nivell que s’adapti millor a nosaltres.

Hi ha tres nivells: el FÀCIL, recorreguts amb poc desnivell, corriols i camins amples sense dificultat; l’INTERMEDI, recorreguts amb desnivells, corriols i camins exigents però assumibles amb una condició física mínima; i AVANÇAT, recorreguts amb desnivells importants, amb corriols i camins poc concorreguts i amb una exigència tècnica elevada (en aquestes rutes cal experiència amb bicicleta de muntanya).

Per anar amb les nostres e-bikes cal fer una alçada mínima de 1,55 cm i es recomana que els infants, per anar a les cadiretes adaptades, tinguin entre 9 mesos i 6 anys amb un pes de màxim 22 kg.

ÉS UNA ACTIVITAT SEGURA FER RUTES AMB BICICLETA ELÈCTRICA DE MUNTANYA (E-MTB)?

Sí, una e-MTB es condueix com una bicicleta normal i té el mateix risc, però les rutes que plantegem a EmpordàLovers són recorreguts segurs i sempre hi ha el guia professional especialitzat que acompanya els participants i els dona les indicacions i els consells adequats per ajudar a treure el millor rendiment de la bicicleta, per saber què fer en tot moment i evitar al màxim els possibles riscos.

QUALSEVOL PERSONA POT FER LES ALTRES EXPERIÈNCIES EMPORDÀLOVERS?

Sí, les experiències de marxa nòrdica, trail running, senderisme, enogastronomia estan obertes a tothom i són per a tots els públics. Les rutes es diferencien per nivells en cas de tenir uns requisits o unes dificultats especials, alhora a la descripció de cada experiència s’explica amb detall la proposta per tal que cadascú pugui valorar-la i decidir si és adequada o no per al seu estat de forma.

ELS INFANTS PODEN FER LES ACTIVITATS EMPORDÀLOVERS?

Les activitats d’Empordàlovers es dirigeixen principalment al públic adult, a causa sobretot per les característiques de la tipologia d’activitat que oferim i la seva dificultat a adaptar-les als menors d’una alçada mínima d’1,55 m i sense una forma física adequada. De totes maneres, no dubteu a fer-nos saber la presència d’infants i les possibilitats o alternatives per adaptar les experiències.

S’HA DE CONTRACTAR ALGUNA ASSEGURANÇA PER FER LES RUTES?

No cal perquè quan es contracta una ruta EmpordàLovers ja s’hi inclou una assegurança d’accidents personals i de responsabilitat civil, tal com estableix la normativa autonòmica Decret 56/2003 de 4 de febrer, per la qual es regulen les activitats fisicoesportives en el medi natural i ORDRE PRE/361/2004, de 6 d’octubre, segons la qual es modifica el catàleg d’activitats fisicoesportives en el medi natural.

COM ES FA PER RESERVAR UNA EXPERIÈNCIA O UNA ESCAPADA?

Selecciones l’experiència o escapada que t’interessa al web i envies la sol·licitud amb les dades que et demanem i la data, l’equip d’EmpordàLovers es posa en contacte amb tu al més aviat possible per tal de confirmar la ruta, la data i aclarir qualsevol dubte.

QUINA DURADA TENEN LES EXPERIÈNCIES I A QUINA HORA COMENCEN?

Les experiències tenen una durada d’entre 2 i 5 hores depenent de la ruta, del nivell i de l’activitat (e-mountainbike, marxa nòrdica, etc.). Hi ha la possibilitat de fer-les en horari de matins o de tardes, segons l’època de l’any. Quan la persona interessada sol·licita una oferta d’experiència, l’equip d’EmpordàLovers en concreta l’horari, amb la possibilitat d’adaptar-nos si és el cas d’un grup.

QUANTES PERSONES FORMEN ELS GRUPS PER FER LES EXPERIÈNCIES?

A EmpordàLovers apostem per la qualitat i per la sostenibilitat, per això el grups són d’un mínim de 6 persones i un màxim de 12 més el guia. Alhora, hi ha la possibilitat d’escapades amb allotjament i experiència per a parelles, i també per a grups. Aquestes dimensions permeten viure una experiència propera i singular, així com reduir al màxim l’impacte en el medi natural.

DES D’ON COMENCEN LES EXPERIÈNCIES?

Les experiències comencen en diferents punts del territori i tenim establerts diferents punts de trobada, en els principals municipis de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà. El vehicle transfer d’EmpordàLovers passa per aquests punts per recollir el grup i portar-lo fins al punt de sortida. Un cop acabada l’experiència en fa el corresponent retorn. D’altra banda, les persones participants poden anar directament al punt de sortida o bé en algun dels punts de trobada establerts segons cada experiència.

ES PODEN SOL·LICITAR EXPERIÈNCIES O ESCAPADES A MIDA?

Sí, des d’EmpordàLovers podem dissenyar-vos estades al territori a mida, gestionant-ne tots els serveis, des de l’allotjament fins a les experiències i els àpats. Envieu-nos un correu amb les preferències i dates que teniu i ens posarem en contacte amb vosaltres per preparar-vos la proposta a mida.

ORGANITZEU ACTIVTATS PROGRAMADES EN DATES CONCRETES?

Sí, EmpordàLovers ofereix experiències i activitats en dates concretes per tal que s’hi pugi apuntar qui vulgui, de manera individual, en parella o en grup. Aquestes activitats s’ofereixen en una data concreta i amb una experiència concreta i estan obertes a tothom. Les experiències poden ser de mig dia o d’un dia o d’estades completes de diferents dies.

info@empordalovers.cat

+34 676 360 616

Entreprises collaboratrices

Entités affiliées